Ayurvedische Massages

Ayurveda betekent “kennis van het leven”. Deze traditionele Aziatische geneeswijze richt zich op de gezondheid van de totale mens.

Een mens is gezond en gelukkig, als hij lichamelijk, psychisch en mentaal in evenwicht is. Als deze balans echter verstoord is, uit zich dat in lichamelijke en/of psychische klachten. Massage therapie is een natuurlijke manier om weer in balans te komen.
Bij een massage worden giftige stoffen afgevoerd en wordt de circulatie van voedingsstoffen bevorderd. De ontspannende werking helpt het lichaam zich te verjongen en vernieuwen.
Een Ayurvedische massage is een totale lichaamsmassage. De warme olie waarmee gemasseerd wordt, is voedend voor de huid en werkt zeer diep door in lichaam en geest. Alle lichaamsfuncties worden gestimuleerd en de levensenergie kan weer vrij stromen.

Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen.
Het kan preventief gebruikt worden om gezondheidsklachten te voorkomen.
Het kan zinvol zijn bij klachten als hoofdpijn, stress, nek-, schouder-, en rugklachten, problemen van het zenuwstelsel en psychische klachten zoals het verwerken van traumatische ervaringen.